STORstädning

Ett skinande rent hem

En storstädning är ett mellanting mellan en ordinarie hemstädning och en flyttstädning. Alla inventarier är kvar på plats men vi städar på de svåråtkomliga ställena och städar saker som normalt inte inkluderas i den vanliga veckostädningen. Som kund avgör du vad du vill få utfört. Även vid start av ett löpande städuppdrag krävs ibland lite mer rejäl städning för att uppnå önskad kvalitet på den löpande veckostädningen.

Varmt välkommen att höra av dig om du är intresserad!


storstädning hos oss innebär:


Trygghet - Vi är försäkradeFlexibilitet - du väljer när vi städar och hur det går tillKundservice - vi återkommer snabbt


Utbildad och tillmötesgående personal

Vår personal är utbildad inom storstädning och vet vad de gör. Du kan antingen anlita oss för enstaka tillfällen eller bli abonnemangskund. Som abonnemangskund har du förmånen att det alltid är samma städare/städerska som kommer till dig. Det är väldigt viktigt att du ska känna dig bekväm med oss.

storstäd hur?

att boka storstädning

När du bokar storstädning av oss hjälper vi dig med en mycket mer ordentlig städning än vid en vanlig hemstädning. Du har möjlighet att boka din städning till fast pris per kvadratmeter – allt för att du ska känna dig trygg med våra tjänster. För dig som är eller blir abonnemangskund på hemstädning hos oss rekommenderar vi dig att påbörja abonnemanget med en storstädning. Tjänsten fungerar också bra när du ska sälja din lägenhet och behöver hjälp med en visningsstädning av bostaden. Du som prenumererar på hemstädning hos oss kan också komplettera din ordinarie tjänst med en storstädning ca 2 gånger per år till 10% rabatt. Då går vi igenom de skrymslen och vrår som inte ingår i den vanliga städningen som exempelvis alla ytor i badrummet, socklar, lister mm.

Fönsterputs ingår inte men kan bokas till fast pris vid storstädningen. Läs mer under priser för information om vad tjänsten kostar för just din bostad.


Vi börjar med att komma på ett hembesök där vi tillsammans pratar om dina önskemål och behov. Om du vid slutet av besöket är intresserad så bokar vi in en storstädning. Besöket är helt kostnadsfritt och du binder inte upp dig på något. Om storstädning inte är något för dig tackar vi så mycket för oss. Om du väljer att boka en storstädning med oss kommer vi som sagt överens om en tid och dag som passar.

vad ingår?

storstäd - vad som städas

Detta upplägg kallar vi för en ordinarie storstädning, men har du personliga önskemål som ex. avkalkning av badrum eller invändig rengöring av ugn, anpassar vi självfallet städningen efter just dina behov. Antalet timmar för storstädning beror på hemmets storlek, utseende och rengöringsbehov. Till samtliga städningar har vi med oss egen standardutrustning i form av dammsugare, rengöringsmedel och allt annat städmaterial. För absolut bästa resultat ber vi dig som kund att plocka undan kläder, leksaker och disk etc. för att vi ska kunna få fram ett så gott resultat som möjligt. Önskar du avboka din storstädning gör du det senast 5 arbetsdagar före utsatt städdag så slipper du debitering. Storstädningen går till på följande sätt:

kök

badrum

samtliga rum


  • Avtorkning av spis och fläkt, vitvaror, skåp och köksluckor
  • Rengöring av spis och fläkt, vitvaror, skåp och köksluckor


  • Rengöring av skåp (utsida), handfat och speglar
  • Avtorkning av kakel, väggar och andra ytor
  • Avtorkning och rengöring av toalett, badkar och dusch


  • Vi dammar lösa föremål i övriga rum
  • Avtorkning av ytor där damm kan tänkas samlas, till exempel dörr- och fönsterkarmar, lister, eluttag mm
  • Moppning och dammsugning av golv, dammsugning av mattor och övriga textilier
  • Vädring och skakning av små- och mellanstora mattor

pris STORstäd

vad kostar storstädning?

Kostnaden för en storstädning beror på många olika saker. Vi gör ett hembesök hos dig så att vi kan komma överens om vad just du behöver av oss och uppskattar en ungefärlig summa.

städhjälp

Mer än bara storstäd