Hemstädning

Kom hem och njut

Det är mycket man ska hinna göra i vardagen, och städning kan bidra till mycket stress. Därför kan det underlätta att anlita någon annan för hemstädning. Inte bara slipper du stressen över att göra jobbet själv, utan du blir dessutom försäkrad om ett rent och trivsamt hem. Vår personal är utbildad inom hemstädning och har med sig allt material som kan behövas vid en hemstädning. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp med hemstädning och vi kan justera hur städningen ser ut efter dina behov.

hemstädning hos oss innebär:


Trygghet - samma personal vid varje tillfälleFlexibilitet - du väljer när vi städar och hur det ser utKundservice - vi svarar snabbt


Utbildad och tillmötesgående personal

Vår personal är utbildad inom hemstädning och vet vad de håller på med. Du kan antingen anlita oss för enstaka tillfällen eller bli abonnemangskund. Som abonnemangskund har du förmånen att det alltid är samma städare/städerska som kommer till dig. Det är väldigt viktigt att du ska känna dig trygg med oss.

Ingen bindningstid eller extra kostnader

Vi tror att det bästa sättet att behålla kunder är genom ett riktigt bra jobb med vår hemstädning, och inte några suspekta bindningstider. Du kan därmed välja precis hur länge och ofta du behöver vår hjälp. Inga kostnader tillkommer heller utöver vad som avtalas vid bokningstillfället. Det ska vara enkelt med hemstädning!

hemstäd hur?

kom igång med hemstädning

Vi börjar med att komma ut på ett hembesök där vi tillsammans går igenom dina önskemål och behov. Om du vid slutet av besöket är intresserad återkommer vi inom sju dagar med mer information om när din första hemstädning kan bokas in. Besöket är helt gratis och du binder inte upp dig till oss. Om hemstädning inte är något för dig tackar vi så mycket för oss och du slipper att tänka på någon bindningstid eller dolda avgifter. Om du väljer att anförtro oss med din hemstädning kommer vi som sagt överens om en tid och dag som passar.

Vi ordnar även med nyckelhantering vid första städtillfället. Den första städningen brukar ta lite längre tid om bostaden inte storstädats på länge.

vad ingår?

hemstäd - vad som städas

Vi har med åren utarbetat ett standardupplägg på hur en hemstädning ska gå till. Den bygger på vad vi under våra verksamma år har förstått att våra kunder uppskattar. Med vår lista kommer ditt hem bli renare som aldrig förr. Du kan ändra eller lägga till i listan så att hemstädningen anpassas efter dig. Vi erbjuder även andra tjänster som att diska eller vattna blommor. Är du intresserad av detta kan du meddela oss om detta vid bokningstillfället.

kök

badrum

samtliga rum

 • Vi torkar av vitvaror, skåp och andra lösa föremål
 • Vi slänger sopor och städar ur sopskåp
 • Rengöring av spis, diskbänk och diskho
 • In- och utvändig rengöring av mikrovågsugn


 • Vi torkar av skåp, lampor och rengör speglar
 • Vi rengör toalett, handfat, dusch/badkar och kakel


 • Vi dammsuger golv och mattor
 • Vi moppar om golven tillåter
 • Vi dammar av lister, handtag, lampor etc.
 • Vi putsar speglar
 • Vi dammar av möbler och fria ytor


pris hemstäd

vad kostar hemstädning?

När du bokar hemstädning hos oss ser vi till att hitta ett pris som funkar för just dig. Då får du som kund möjlighet att ha bättre insikt över både din hemstädning och utgifterna. Vi är flexibla med våra erbjudanden av hemstädning. Hör av dig till oss så bokar vi in en kostnadsfri presentation där vi kan ge dig en mer precis prisuppskattning och berätta mer om att anlita oss för hemstäd.

städhjälp

Mer än bara hemstäd