flyttstädning

Hjälp dig själv i flyttkaoset

Anlita oss för en prisvärd flyttstädning i topp kvalitet!

Varje år utför vi flera hundra flyttstädningar, så vi vet vad vi håller på med! Flyttstädning ska vara möjligt för alla. Därför kan du vid bokning av flyttstädning ta del av RUT-avdraget, som gör din städning betydligt billigare. Du får hela 50% rabatt på priset på din flyttstädning. Flyttstädningen utförs av vårt professionella och utbildade städteam. För att det inte ska uppstå några problem vid besiktning följer vi mäklarsamfundets rekommendationer. Vi garanterar att både du och personen som flyttar in kommer bli nöjda! I flyttstädningen ingår naturligtvis även fönsterputs och vi står för all utrustning. Vill du läsa mer om vad som ingår?

flyttstädning med oss innebär:


Alltid Bra PrisAlltid Feel-Good-ServiceEnligt Mäklarsamfundets rekommendationerGaranti vid flyttstädning

När vi flyttstädar erbjuder vi även en nöjd-kund-garanti för att försäkra oss om att alla inblandade blir 100% nöjda med vårt arbete. Vårt största fokus är att du som kund är nöjd, och vi anpassar oss efter dina behov. Om ni har några frågor som inte besvaras här på sidan är ni varmt välkomna att höra av er till oss!

flyttstäd hur?

hur det går till - flyttstädning

Kontakta vår trevliga kundtjänst så långt i förväg som möjligt så att vi kan boka in den städtid som passar dig bäst.

I samband med bokningen avtalar vi även om det praktiska kring överlämningen av din nyckel. Vi lämnar också nöjd-kund-garanti på vårt arbete.

vad ingår?

flyttstäd - vad som städas

Vår flyttstädning lever upp till mäklarsamfundets krav på vad som ska ingå i en flyttstädning och vi städar allt som går att städa. Det enda du behöver göra är att frosta av frysen, resten ordnar vi! Även fönsterputs ingår i priset.

Vi städar biytor såsom balkong, garage etc. så länge det informeras vid bokning att detta önskas.

kök

badrum

samtliga rum

Vi rengör kyl och frys in- och utvändigt. Vi städar även spis och ugn in- och utvändigt, inklusive alla plåtar. Vi rengör även diskmaskin, spisfläkt, inbyggd microvågsugn samt torkar av diskbänk och kakel ovanför diskbänk och alla andra ytor som kan tänkas behövas städas i ett kök.


Vi städar toalett, badkar och dusch mycket noga. Vi rengör golv och väggar samt tvättmaskin och torktumlare om det skulle finnas. Vi ser även till att golvbrunnar och ventiler rengörs. Slutligen rengör vi belysning och armaturer.

Vi städar hela rummet från golv till tak. Vi städar även ut garderober och andra möbler om det skulle finna kvar.

pris flyttstäd

vad kostar flyttstädning?

Det kan skilja sig väldigt mycket hur lång tid en flyttstädning tar, även mellan två lika stora bostäder. Därför sätter vi inte fasta priser utan gör en uppskattning innan städtillfället.

städhjälp

Mer än bara flyttstäd