FÖNSTERPUTS

titta ut och njut

Brukar det kännas som ett evighetsprojekt att putsa dina fönster? Går det ibland lite väl långt mellan tillfällena?

Blir resultatet allt annat än glasklart när du väl tagit tag i fönsterskrapan? Det är inget konstigt alls! Att putsa fönster fort och effektivt utan märken, fläckar och flammighet är ett hantverk. Som tur är råkar vi vara proffs på just detta.

Boka fönsterputs med oss enligt vårt formulär på hemsidan. Vi skickar en bokningsbekräftelse till den e-post du har angett. Om du har några frågor kring fönsterputs kan du hör av dig till oss antingen via formuläret eller via telefon.

Välkommen!


fönsterputs med oss innebär:


Trygghet för kunder och anställdaUtbildad personal med bra lönerNöjd kund-garanti


Personal utbildad inom fönsterputs

Vår personal är fullt försäkrad och jobbar med kollektivavtal. När de utbildas inom fönsterputs ingår momenten metoder, hållbarhet, och specialputs. Om du är intresserad eller har några frågor kan du höra av dig via mail, kontaktformuläret eller telefon.

Fönsterputs som enstaka eller

återkommande uppdrag

Du som kund väljer själv hur ofta du vill få dina fönster putsade. Antingen kan du anlita oss för fönsterputs vid enstaka tillfälle, eller som abonnemangskund. Vi löser det efter dina önskemål!

Om du bokar fönsterputs som abonnemangskund blir det billigare.

FÖNSTERPUTS hur?

Hur går vi tillväga?

Vår fönsterputs är helt miljövänlig. Vi använder renat och avjoniserat vatten, fritt från kalk och mineraler. Det rengör effektivt utan att lämna ränder eller märken efter sig när det torkar.

vad ingår?

fönsterputs - vad som putsas

Vår fönsterputsning är väldigt efterfrågad med många nöjda kunder. Vi erbjuder en fullständig tjänst där vi putsar dina fönster både in- och utvändigt och i mellan om fönstren är av den typen. Notera att karmtorkning inte ingår i tjänsten, men kan självklart läggas till om så önskas. Vi har alla säkerhetsanordningar, utbildad personal till skylift, så exceptionella takhöjder eller andra svåråtkomliga fönsterpartier ordnar vi lätt. Vi är dock tacksamma om det informeras om vid beställning så att vi kan ta med oss rätt material direkt, exempelvis en lång stege.

pris på puts

vad kostar fönsterputsning?

Priset är 245 kr/tim och då har vi med oss ett professionellt fönsterputs-kit, det vill säga att vi tar med allt som behövs för att putsa dina fönster. Ofta tillkommer en engångskostnad

för en material och framkörningsavgift på 350kr då vi använder vårt material.

städhjälp

Mer än bara fönsterputs