hemstädning gotland

din lokala städfirma

Välkommen till oss. Vi är en städfirma som utför städtjänster hos privatpersoner på Gotland, något som vi har gjort i många år.

Vi startade vår verksamhet år 2012 och har sedan starten vuxit till att idag vara så många som 25 anställda på företaget.

All vår personal jobbar med kollektivavtal eftersom vi ser vår personals trygghet som en av de viktigaste frågorna för oss. Vår städfirma är också fullt försäkrad, vilket innebär att försäkringen täcker olyckor och annat oförutsägbart.Vi erbjuder de flesta städtjänsterna man kan tänka sig behöva. Våra vanligaste uppdrag är hemstäd, flyttstäd, storstäd och fönsterputs, men vi drar oss inte heller för andra sorters städning. Om du är intresserad eller vill veta mer om oss kan du kontakta oss via vårt formulär online eller höra av dig via telefon.

Vi har f-skattesedel

ansvarsförsäkring

momsregistrerade

kollektivavtal

Utbildad personal med kollektivavtal

Vi tycker att det är viktigt att ha kompetent personal som trivs med sitt arbete. Därför jobbar all personal med kollektivavtal och genomgår vår obligatoriska utbildning. I vår utbildning ingår inte bara ren teknisk information. utan fokus ligger även på miljötänk, rättigheter inom arbetet och värdegrunder. Du som kund ska kunna vara säker på att vår personal jobbar med bra villkor och utför ett grymt jobb!

Trygghet & Säkerhet

Vår arbetsplats är ditt hem – och det bär med sig ett ansvar. Vi har fasta rutiner för hur vi hanterar nycklar, larmkoder och andra privata uppgifter. Alla som jobbar på Hemstädning Gotland genomgår en internutbildning och skriver på sekretessavtal. Vi är ett företag som är verksamma med öppna kort och har därför inga dolda avgifter. Skulle du som kund av någon anledning inte vilja använda våra tjänster längre kan du när som helst avsluta dessa. Vi har en ärlig och rak kommunikation med våra kunder. Vi är övertygade om att du som kund kommer att bli nöjd med det arbete vi utför. Därför har vi en nöjd kund-garanti vilket betyder att eventuella klagomål åtgärdas – helt kostnadsfritt inom ett dygn!